p5250019-567-1.jpg

Balance med

Bachs Blomsterremedier

 

"Så længe vor sjæl og personlighed er i harmoni, er alt glæde og fred, lykke og sundhed..."

Dr. Edward Bach

168tl_edited.jpg
 
wall-murals-rotbuche-fagus-sylvatica.jpg

Velkommen til et liv i balance

Nemt, billigt og effektivt

Alle oplever at være i ubalance eller i disharmoni følelsesmæssigt nu og da. Måske har du været ude for en voldsom hændelse, måske har du altid haft svært ved at mærke dig selv, eller måske mærker du for meget...

Måske har du bare lyst til at lære dig selv bedre at kende, komme ind til din Sjæl, og kernen af den, du er. Og udnytte det fulde potentiale af de kvaliteter, du bærer med dig.

Igennem samtale finder vi sammen ud af, hvilke følelser du har ubalance i, og kan have gavn af at arbejde med. På den baggrund blander jeg en flaske Blomsterremedier til dig, og så er du allerede godt igang.

 

Om mig

Certificeret Bach-terapeut, anno 2018

Da jeg blev mor til en fantastisk, nem og dejlig lille dreng i 2015, satte det tanker og følelser igang, som jeg ikke havde haft kontakt til før.

Som alle mødre, ønskede jeg at finde ro i min nye rolle, så jeg kunne være den bedste mor for dette lille liv. Det var min motivation, det var mit ærinde. I den periode stødte jeg på Bachs Blomsterremedier.

Ikke alene fandt jeg ro, forståelse og overskud i remedierne, men jeg begyndte også på en rejse ind i mig selv. Hvor jeg, hvis jeg ønskede en ændring, ikke kunne gemme nogle følelser væk. Heller ikke de grimme og ubehagelige.

Jeg er klar til at tage imod alle de følelser du slås med, og ønsker at få balance i. Jeg er klar til at lytte, støtte og bringe dig hjem til den, du er.

 
DSC_0197.JPG

Lidt baggrund...

Bachs Blomsterremedier blev skabt af den engelske læge Edward Bach i starten af 1900tallet. Han opdagede blomsternes positive virkning på hans følelser, og rejste verden rundt indtil han havde fundet blomster til enhver tænkelig følelse, og systemet var dermed komplet. 

Remedierne fremstilles ved, at blomsterne lægges i et vandbad og stilles i solen i 3 timer. Herefter sies blomsterne fra, og vandet indeholder nu blomsternes energi. Denne Modertinktur konserveres med brandy og hældes på store fade, hvorefter den tappes på små lagerflasker, som er dem man kan købe i fx Helsebutikker. 

 

Effektiv støtte helt naturligt

BachSpejlet v. Julie Wedel Jensen

Individuel konsultation

Et godt sted at starte

Vi har en samtale (50 min), hvor jeg hører din historie, og vi sammen finder ud af, hvilke følelser, der skal arbejdes med. Du er selv med til at udvælge remedierne. Jeg blander efterfølgende en personlig flaske til dig, hvor der er til ca. 3 ugers behandling.

Samtalen foregår her i min konsultation, eller via Skype/messenger.

Pris

Konsultation 500 kr

Flaske 200 kr (plus evt. fragt 50 kr)

Forløb over 3-6 måneder

For dig, der ønsker at arbejde dybere med dine følelser

I dette forløb arbejdes der med dit følelsesliv over en længere periode. Nogle følelser ligger dybt i vores person, og kræver, at vi arbejder med dem over tid, for at opnå en blivende effekt. 

Forløbet er til dig, der er klar til at skabe større ændringer for at få det liv, du drømmer om. Med ro, overskud og balance. 

Over 3-6 måneder har vi 3 samtaler af 50 minutters varighed med efterfølgende personligt blandede flasker.

Du vil få et grundigt og dybt indblik i dine personlige kvaliteter samt kendskab til, hvordan disse kommer bedst til udtryk og støtter dig i dit liv

Pris

2200 kr. (inkl. evt. fragt samt 1 flaske Rescue Remedy (20 cl.))

Familiepakken

Skal hele familien have støtte...?

Så er det pakken du skal have fat i.

Her får både du og din familie remedier på baggrund af samtale. Jeg taler med familiens voksne, og laver remedier til alle familiemedlemmer på den baggrund. Dette er en unik mulighed for at få alle med i denne transformerende behandling, som vil skabe ro, tryghed og rum for hele familien. I vil lære hinanden bedre at kende og forstå mere om hinanden, samt opnå større rummelighed og accept indbyrdes.

Pakken er til 2 voksne og op til 3 børn. Ved flere familiemedlemmer aftales dette særskilt.

Pris

2000 kr. (inkl. evt. fragt samt 1 flaske Rescue Remedy (20 cl.))

 

Det siger andre om BachSpejlet

Jeg havde aldrig hørt om Bachs dråber, før jeg mødte Julie i sommeren 2019. Jeg følte mig øjeblikkeligt tryg i Julies hænder og kendskab til Bach, og fik efter en lille times session blandet min første flaske. Jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at Bachs dråber gav virkelig god mening for mig og skabte stor værdi i min hverdag. Det er blevet til en del flasker siden da, og jeg ser det som en stor del af min daglige, følelsesmæssige velvære.
I mødet med Julie følte jeg mig støttet, set og rummet, og Julie var hurtig til at tale ind i de problemstillinger, jeg oplevede i mit liv.
Allerede et par timer efter, at jeg var begyndt at tage Bach dråberne, fik jeg en meget klar fornemmelse af, at jeg konstant fik et varmt og støttende kram. Den følelse gav mig det mod og den styrke, jeg havde brug for på det tidspunkt, til at stå i mit eget lys. Hvis du er bare det mindste nysgerrig - så prøv det!

Stine Spørring

Julie er fantastisk! Hun er det sødeste og varmeste menneske, og hendes sammentætning af dråber til mig, fik forhindret mig i at blive meget syg af angst.
Jeg tog kontakt til Julie, da jeg var på grænsen til at blive meget syg af angst, som jeg har prøvet før og ikke været i stand til at stoppe tidligere, men den her gang ville jeg forsøge mig med Bach dråber, og det var en rigtig god beslutning.
Dråberne fik hurtigt gjort mine angstanfald mildere og færre, og fik mig på kort tid helt angstfri.

Anonym

Jeg har været meget positiv overrasket over, hvor meget jeg synes, at det har hjulpet mig. Så jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at gå videre med det. Jeg har følt, at jeg har haft mere overskud og, at jeg nemmere har kunne træde et skridt tilbage i mange situationer. Selvfølgelig har jeg stadig haft nogle episoder, hvor jeg har tænkt øv nu blev jeg for sur eller fyldte for meget. Men generelt har det været rigtig godt.
Ærligt var jeg først lidt skeptisk over for det - åben, men skeptisk. Men jeg synes virkelig at jeg kan mærke en forskel.

Pernille Keldebæk

 
Calm Sea

Kontakt

Skriv til mig

4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

22615319

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by BachSpejlet. Proudly created with Wix.com

Calm Sea